Træterrasser i kvalitet

Træterrasser er et af vores specialer hos Korinth Tømrer & Murerforretning ApS. Vi brænder for at skabe det udendørsrum du drømmer om. Vi har mange års erfaring med træterrasser, uanset om du ønsker en ny træterrasse, ombygge eller udvide den eksisterende træterrasse. Vi er klar til at lave din træterrasse i områderne Faaborg, Svendborg, Ringe og på resten af Fyn.

Hvis din nuværende træterrasse hænger lidt og trænger til en opfriskning, så er vi klar til at reparere den. Vores tømrere er klar til at se på din træterrasse, så den kommer i topform igen.

En træterrasse er ikke blot et udendørs rum, det er et sted hvor du kan forlænge sommeren og nyde naturen og familien. Vi forstår, at din terrasse er et sted, hvor man kan skabe personlighed og hygge, som danner rammer for nærvær.

Skab din egen træterrasse

For os er der ingen terrasser af træ, der er ens. Det er altid en individuel opgave at tilpasse træterrassen til netop jeres hus og have. Vi samarbejder derfor med kunden, for at designe og skræddersy netop den træterrasse i drømmer om.

Vi forstår, at valget af din terrasse er et sted, hvor I som familie kan nyde sommeren sammen. Derfor tilbyder vi at designe træterrassen, så den er tilpasset jeres hus og underlaget, den skal placeres på. 

Skal din træterrasse være overdækket for at beskytte mod sol og regn? Vil du have den bygget på pæle, så den kommer op i niveau? Måske skal vi implementere en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, med vores træterrasser.

I alt vores arbejde anvender vi markedets bedste materialer og det gælder også til din træterrasse. Vi har kompetencerne og erfaringen til at kunne vejlede dig omkring valg af materialer, form og farver, så du træffer det valg, der er bedst for jer. De gode materialer kombineret med vores håndværk, resulterer i en funktionel træterrasse, der fungerer i mange år frem.

Traeterrasse

Skal vi lave din træterrasse?

Ønsker du at realisere din drømmeterrasse? Kontakt Korinth Tømrer & Murerforretning ApS i dag. Lad os hjælpe dig med at skabe et skræddersyet uderum til jeres behov.

Ring til os på telefonnummer 60 24 84 40 eller send en mail til ulrik@korinthtomrerforretning.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular i bunden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.