Ved du hvilken stand dit tag er i?

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Bor du i områderne Faaborg, Svendborg, Ringe eller et andet sted på Fyn? Er dit tag udtjent, og lader det regnvand sive ind i stuen, eller er du træt af sneen, der fyger ind på loftet om vinteren? Måske trænger dit tag til fornyelse? 

Uanset hvilken stand dit tag er i, er vi klar til at få dit tag tilbage i topform igen. Vores professionelle tømrere har mange års erfaring med at udføre tagrenoveringer og udskiftninger af tag.

Gratis Tagtjek hos Korinth Tømrer og Murerforretning ApS

Vi ved, at dit tag er en afgørende del af ejendommen. Derfor tilbyder vi hos Korinth Tømrer & Murerforretning ApS et gratis tagtjek, hvor vores erfarne tømrere gennemgår dit tag fra A til Z. Den omhyggelige gennemgang afslører eventuelle skader, slid eller andre potentielle problemer, der kræver handling.

Vi mener, at forebyggelse er nøglen til at forlænge dit tags levetid og beskytte din ejendom. Efter gennemgangen udarbejder vi skræddersyede løsninger, der vil udbedre de konkrete udfordringer, dit tag står overfor. 

Vores mål er altid at sikre, at dit tag er i bedst mulig stand, så det kan beskytte din ejendom mod vind og vejr i mange år fremover.

Renovering af tag eller udskiftning til nyt tag?

Når dit tag viser tegn på aldring, slid eller skader, er det vigtigt at have en pålidelig tømrer med under sparring. Hos Korinth Tømrer & Murerforretning ApS er vi din tagspecialist på Fyn, og vi tilbyder alt indenfor mindre renovering og reparationer til udskiftning af hele taget.

Vi går meget op i at bevare de dele af taget som fungerer optimalt og derved undgå at skifte dele af taget som ikke fejler noget. Vi sætter tid af til at gennemgå dit tag med dig, og forklare dig om eventuelle skader og potentielle problemer, som kan være en fornuftig ide at udbedre.

Skal du have nyt tag?

Vi er altid klar til at udføre et gratis og uforpligtende tagtjek på din ejendom. Det er altid en god ide at efterse sit tag jævnligt, så man kan være opmærksom på eventuelle fejl og potentielle problemer. Lad os sammen gennemgå dit tag. 

Ring til os på telefon 60 24 84 40 eller send os en mail på ulrik@korinthtomrerforretning.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.