Isolering i alle former tilbydes i Faaborg, Svendborg og omegn

Hos Korinth tømrer & murerforretning tilbyder vi isolering i alle former for ejendomme i blandt andet Faaborg, Svendborg og Ringe. Vi kan også isolere ved nybyggeri og tilbygninger, men ofte sker det som efterisolering i forbindelse med en større eller mindre renovering af en ejendom eller en bolig.

Vi udfører blandt andet isolering af:

Vi har uddannede isolatører til at udføre de forskellige isoleringsopgaver

​Oprindeligt udførte vi primært tømrerarbejde, men vi har senere udvidet med en murerafdeling med kvalificerede medarbejdere, således vi kan udføre konkrete mureropgaver. Det betyder, at vi kan kombinere isolering med renovering eller ombygning af murværket.​

Det blev først lovpligtigt med hulmursisolering i 1970, og mange huse, der er bygget før 1960, har slet ingen isolering, og selvom der skulle være isoleret, kan det være nedbrudt, hvorfor en efterisolering vil være fordelagtig.

​Efterisoleringer er generelt en miljøvenlig måde at få en god besparelse på varmeregningen, ligesom det giver et bedre indeklima og en større komfort i huset.

Vi udfører isoleringer i følgende materialer:

Kontakt os omkring din isoleringsopgave

​Du kan typisk genkende en manglende eller dårlig isolering ved at mærke efter, om ydervæggene føles kolde om vinteren, og især hvis du fornemmer en form for træk, når du er tæt på muren. Desuden kan kondensdannelse også tyde på et problem, og det kan i værste fald føre til skimmelsvamp.

Du kan kontakte os på telefon 60 24 84 40 eller på e-mail ulrik@korinthtomrerforretning.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på isolering af dine ydervægge i dit hus.​