Murerforretning​ i høj kvalitet

​Firmaet startede i 2006 som enkeltmandsfirmaet Tømreren v/Ulrik Rasmussen. Men efter kort tid blev efterspørgslen større, og firmaet ansatte flere medarbejdere for at kunne følge med. ​I juni 2009 blev firmaet omdannet til et anpartsselskab, og skiftede navn til Korinth tømrer & murerforretning ApS. Vi er beliggende i Faaborg, men arbejder også i Svendborg, Ringe og størstedelen af Fyn.

Korinth Tømrer & Murer Forretning ApS

Vi har brede kompetencer

Vi tilbyder alt indenfor tømrerarbejde, snedkerarbejde, isolering, og murerarbejde. Da vi synes det er meget vigtigt at føre det gode håndværk videre, har vi gennem årene udlært flere tømrerlærlinge, som i dag er rigtig dygtige håndværkere.

I dag beskæftiger vi os med dygtige håndværkere indenfor de forskellige områder vi arbejder med. Vores erfaringen springer lige fra 1 år og op til 40 år. Dette gør os meget kompetente inden for alle typer opgaver.

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte dit firma på 60 24 84 40. Vi står altid klar med uforpligtende rådgivning, så du kommer igennem dine projekter succesfuldt.