Professionel renovering af badeværelse

Når det kommer til renovering af badeværelset, er Korinth Tømrer & Murerforretning ApS din lokale partner. Vi forstår, at badeværelset er et af de mest anvendte rum i hjemmet, og det fortjener opmærksomhed både i forhold til funktionalitet og udseende. Hvem vil ikke have et lækkert badeværelse? Vi har renoveret utallige badeværelser i områderne Faaborg, Svendborg, Ringe og på resten af Fyn.

Vores erfarne murere og håndværkere kan udføre nyt badeværelse og renovering af badeværelse, uanset om du bor i lejlighed eller hus. Vi arbejder effektivt med stort fokus på kvalitet og godt håndværk.

Nyt badeværelse - Pris og muligheder

Et badeværelse kan være funktionelt i mange år, især hvis arbejdet er korrekt udført. Trods det gode håndværk skifter tidens trends, tendenser og standarder som tiden går. Derfor kan det for mange være et ønske at modernisere sit badeværelse. 

Vi går vi meget op i at badeværelset skal være tidssvarende, samtidigt med at det er nemt at vedligeholde, praktisk at bruge i hverdagen og behageligt at bruge. En renovering af badeværelse åbner en verden af muligheder.
Ved ældre badeværelser kan indretningen være uhensigtsmæssig, og renoveringen kan omfatte overvejelser om rør, varme, klinker, fliser og interiør. Mange vælger gulvvarme i badeværelset i dag, især når klinkerne alligevel skal udskiftes. Ligesom mange steder vælger man at udskifte det gamle badekar til en bruseniche, for at skabe mere plads til et funktionelt badeværelse.

Det praktiske badeværelse

Vi samarbejder med kunden, for at finde frem til jeres stil og budget. Vi lægger en plan for, hvordan vi kan opnå jeres ønsker og behov for badeværelset.

I dag vælger mange også at prioritere praktisk opbevaring på badeværelset enten med skuffer eller skabe. Det giver mulighed for praktisk at kunne gemme hverdagsting af vejen.
Vi er klar til at lytte til jeres ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsninger for jer.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen for en renovering af badeværelse, samt et helt nyt badeværelse varierer afhængigt af omfanget af arbejdet og de materialer, i vælger. Hos Korinth Tømrer & Murerforretning ApS forstår vi vigtigheden af at levere kvalitetsarbejde indenfor dit budget. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og et uforpligtende tilbud, så du kan få klarhed over, hvad dit drømmebadeværelse vil koste.

Vores erfarne håndværkere med kompetencer både inden for murerfaget og tømrerfaget, gør os i stand til at håndtere alle aspekter af din badeværelsesrenovering. 

Kontakt os på telefonnummer 60 24 84 40 eller på e-mail ulrik@korinthtomrerforretning.dk, hvis du overvejer en renovering af badeværelse i områderne Faaborg, Svendborg eller Ringe. Lad os hjælpe dig med at skabe det badeværelse, du drømmer om, med fokus på kvalitet og dit budget. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et tilbud, så du kan tage det første skridt mod dit drømmebadeværelse.